Blogia
sqnsmallorca

Política

Manifestació contra la política del PP a Mallorca

Estudiants i treballadors mallorquins que resideixen a Barcelona han convocat avui a Mallorca una manifestació per expressar el seu rebuig a la política del govern de les Illes Balears, encapçalat pel PP, amb Jaume Matas al capdavant. Els organitzadors de l’acte volen protestar ‘contra les polítiques del govern de les Balears, que considerem agressives amb el nostre territori i la nostra cultura’. Entre altres accions portades a terme pel govern, els convocants protesten pel tancament de Som Ràdio, pels projectes d’autopistes i autovies, per la reducció de parcs naturals, la discriminació del català, etc. La concentració ha comptat amb la presència de tres reis mags que imitaran tres dels polítics responsables de les agressions a les Balears: Jaume Matas, Maria Antònia Munar (Unió Mallorquina), presidenta del Consell de Mallorca, i José María Aznar. Els tres reis han sortit de Manacor, Sineu i Inca respectivament i, després, a dos quarts de dotze, han arribat a Palma, on s'ha fet una cercavila festiva amb músics i patges que s'ha acabat al passeig del Born.
Pel 14 de febrer, el GOB ha convocat una altra manifestació contra la política territorial del PP a les Illes, amb el lema ´Qui estima Mallorca, no la destrueix'.

Pla d'Ordenació Territorial

Mallorca està molt malament perquè és molt petita i pateix una forta pressió urbanística.
Ja fa quasi 10 anys que s'està treballant en el tema d'ordenació territorial i encara no veim els resultats, només pol.lèmica.
Uns terrenys que van desclassificar a Campos per fer un camp de polo i urbanitzacions de luxes, el pacte de progrés en va pagar un milió d'euros d'indemnització. Si ara el govern del PP aprova de nou el projecte, què passa amb aquesta indemnització que ja va rebre la promotora?

Ai, ai, ai.
Què malament que estam i quanta confusió que ens creen!

Les marques del medi ambient

El nou govern ha decidit llevar l'ecotaxa.
I s'ha inventat un joc de marques i una tarja verda per finançar els projectes de medi ambient.
Les marques consisteixen en posar MARQUES a productes ecològics, com les tovalloles dels hotels :-0.
I la tarja verda és una entrada que es comercialtizarà als hotels (s'ha de pagar) per visitar les finques del governs, que ja no són de tots, són del govern i farà pagar per entrar.

SENYORS,
ESTAM ARRIBANT A LA PRIVATITZACIÓ DEL MEDI AMBIENT PER PART DEL PODER PÚBLIC!!!!