Blogia
sqnsmallorca

20è aniversari del grup Peor Imposible

El grup mallorquí celebra el 20è aniversari amb una festa a la Sala La Demence amb l’actuació del grup Aviador Dro, a més de comptar amb dj’s i performances.

Va ser la nit del 31 d’octubre de 1983 en la que el “Sindicat de dissenyadors” va organitzar una festa a l’espai de “Ses Voltes” per celebrar Halloween. Per animar la festa varen convidar a alguns amics a tocar, entre ells al grup femení “Peores Impossibles”. En aquella ocasió el grup es volia lluir i va convidar a actuar amb elles a alguns amics. Així va sorgir el grup “Peor Impossible”, un grup de deu persones, integrat per Lina, Sara, Rossy de Palma, Angelines, Fernando Estrella, Korbal, Balti, Jose, Sulpi i Toni Socies.

Enguany celebren el seu 20è aniversari i l’associació cultural Trenta-tres. Agitació Cultural, amb la seva vocació de promoure projectes que promocionin la cultura contemporànea els ha volgut ajudar en els actes de celebració del 20è aniversari.

El dia 31 d’octubre de 2003, a la Sala La Demence, a les 23’30h. Es celebrarà la festa d’aniversari, en la que actuaran dj’s com Pedro Troz, L.C.D. (A.k.a. Angel Costa), dj Uri (La Paloma Club, Bcn), Fly Fluss dj (Marbella). També no podria faltar a una festa de Peor Impossible la presència d’un dels seus integrants, Fernando Estrella que, a part de la decoració de la sala s’encarregarà de donar un tò festiu a l’event amb una performance. El plat fort del vespre serà l’actuació del mític grup Aviador Dro.

Totes aquestes actuacions han estat possibles gràcies al suport institucional del Consell de Mallorca. Departament de Cultura i del Govern de les Illes Balears. Conselleria de Presidència i Esports.Direcció General de Joventut. Així com a la col·laboració del Centre d’Estudis Fotogràfics (CEF) i Viajes Eroski.

També per celebrar aquest aniversari, l’Arxiu del Sò i de la Imatge, dins la col·lecció “Quaderns de l’Arxiu del Sò i de la Imatge” ha publicat un catàleg que recull documentació d’aquest grup, donant una visió del que varen ser els anys vuitanta a la nostra illa, contat pels seus protagonistes. Alguns d’ells com Biel Mesquida, Agustí, Villaronga, Fernando Merino, Miquel Cardell, i altres col·laboradors descriuen quina va ser la seva relació amb el grup i com varen viure els vuitanta.

Festa 20è aniversari Peor Impossible
>31 d’octubre de 2003
A les 23’30h.

La Demence (Joan Miró, 36)
Entrada+1consumició +catàleg 7 €
Aforament limitat.

Actuacions de:

Aviador Dro
Pedro Trotz
L.C.D. (a.k.a.) Angel Costa)
DJ Uri (La Paloma Club 13, Bcn)
Fly Fluss Dj + Estrella ( Performance) (Marbella)

0 comentarios